Aktuelt

Vi holder deg oppdatert med viktige datoer og andre hendelser du må huske på gjennom regnskapsåret.

Ferielukking

Kontoret er stengt fra 17/7 til 31/7 grunnet avvikling av ferie.

Årsoppgjøret 2022

Nye skattemeldinger for personer og personlige næringsdrivende for 2022. Disse egner seg dårlig som utskrifter, vi oppfordrer derfor alle til å sjekke innsendte skattemeldinger på www.skatteetaten.no , også de som vi har sendt inn. Kontroller som vanlig alle tall som ikke har med regnskapet å gjøre, det er i utgangspunktet bare inntekter og formue fra næringsvirksomhet vi kontrollerer.
 
 

GDPR – Databehandleravtaler

Vi går gjennom alle våre oppdragsavtaler og sender ut endringer og nødvendige tilleggsavtaler nå i høst. I den forbindelse vil alle våre kunder få tilsendt databehandleravtale, som er ihht den nye EU forordningen som ble gjeldende fra i sommer og annen norsk lovgivning på området.
 
 
 

Nye regler om kassasystem fra 2019

Fra 1/1-19 skal alle kassaapparat være godkjent ihht nye regler i kassasystemloven med tilhørende forskrift. Dersom noen er usikker på om eget system innfrir kravene anbefales å ta kontakt med leverandøren og sjekke. På skatteetaten.no ligger liste over godkjente systemer. Dette er viktig å få i orden, det vil mest sannsynlig bli kontroller i 2019.

Ny hjemmeside

Vi har nå fått ny hjemmeside. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på denne, og benytt gjerne de nye funksjonene for å komme i kontakt med oss, vi har nå på plass chat funksjon og mulighet for å booke time direkte fra hjemmesiden.

Høst 2018

Høsten er en god tid å ajourføre alle regnskap. Ber om at også kunder med årsmoms og momsfrie kunder sender inn bilag hittil for 2018.