Paradis Regnskap – gir deg økonomisk trygghet

Vi vet at økonomi er et omfattende og komplisert fagområde, spesielt om du er i oppstartfasen. Derfor er det viktig for oss å være en samarbeidspartner som spiller deg god.

Paradis Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med 11 ansatte og holder til i Bergen. Av de ansatte er 6 autoriserte regnskapsførere. Våre kunder er små og mellomstore bedrifter. Siden oppstarten i 2012 har vi fokusert på å ha en stabil kjerne med svært høy kompetanse blant våre ansatte. Dette gjør vi for å skape forutsigbarhet for våre kunder.

For at prosesser skal være effektive og fungere optimalt er det viktig med et godt samarbeid. I Paradis Regnskap er vi alltid tilgjengelig for å løse dine utfordringer og komme med gode økonomiske råd.

Vi har erfaring med en rekke ulike bransjer. Vi har tyngden som veileder deg til å gjøre de riktige valgene og ta i bruk de riktige verktøyene. Vi er sikker på at gjennom det gode samarbeidet vil vi skape merverdi og økonomisk trygghet for din bedrift.

Vi får nye kunder i hovedsak basert på anbefalinger fra våre eksisterende kunder, revisorer og andre som kjenner oss. Eksempelvis er vi, basert på kundeintervjuer, med på Flexify sin topp 10 liste av anbefalte regnskapsførere i Bergen.

Møt oss som jobber her